Varför satsa på en riktig kabelmärkare?

BMP51

Designad för att få JOBBET GJORT

När du behöver tydliga och hållbara etiketter på plats, behöver du BMP51 eller BMP53. Dessa erbjuder skarpa utskrifter, enkel formatering, lämpliga etikettstorlekar, och den portabilitet som krävs för el- och datainstallationer, laboratoriemärkning samt anläggnings- och säkerhetsmärkning.

BMP51 Patroner

Få jobbet gjort SNABBARE

Byt etikett-typ på några sekunder. Problemfria drop-in patroner med etiketten och färgband i ett! Automatisk etikettformatering. Patronerna har smart cellteknologi som talar om för skrivaren hur man korrekt formaterar etiketten. Du sätter bara i en patron och skrivaren kalibrerar resten.

Snabb att skriva ut. Skriver 25,40 mm per sekund - ingen mer väntan på att få ut dina etiketter!

BMP51 Kommunikation

Få jobbet gjort ENKLARE

Batterialternativ för bärbarhet. Använd med AC-ström, AA-batterier eller helt enkelt med laddningsbara Li-Ion batterier som gör att du kan skriva ut över 3.000 etiketter på en enda laddning.

Trådlösa funktioner. Inbyggd Bluetooth-teknik och ett valfritt Wi-Fi-kort som ger trådlös utskrift.

Robust programvara. LabelMark programvara gör det möjligt för skrivaren att skriva: streckkoder, tid / datum, importerad grafik, automatisk databehandling serialiserad och mycket mer.

Mängder av ettikettmaterial. Oavsett om du behöver märka ledningar, kablar, paneler eller utrustning, kan du göra allt med denna skrivare. Det finns 18 materialtyper och mer än 130 etiketter att välja mellan.

BMP51 anslutningar

Få jobbet gjort BÄTTRE

En robust skrivare som du alltid kan lita på. Den här skrivaren kan överleva i alla typer av tuffa miljöer, temperaturer och har en beprövad konstruktion.

Etiketter för lång tid. Våra etiketter bleknar inte, kladdar inte och ramlar inte av - så du behöver bara märka något en gång.

 

Till startsidan
Kontakta gärna oss! - Mer kabelmärkning